~1kg cotlet
5 oua
1 morcov
1 buc brocolii
2 cartofi
condimente gratar
1 pahar vin rosu
sare
piper
foi dafin
8 buc usturoi
Se taie cotletul fasii se lasa cateva ore intr-un bait (vin, apa, foi dafin, piper, sare)
Se scot se bat bine si se condimenteaza cu condiment pt gratar
Cartofii se taie fasii grosute si se fierb cateva clocote cat sa se moaie un pic doarLa fel si morcovul
Brocoli se spala se rup bucati si se calesc 2-3 minute in unt
Se face o omleta apoi se trece la asamblare
Pe bucata de carne se pune omleta, fasii de cortofi, brocoli si morcov, apoi se ruleaza si se leaga bine pt a nu se desface
Se pun 2-3 linguri de ulei intr-o tava, ruladele si baitul, se acopera cu folie si se introduce in cuptor.Dupa jumatate de ora se indeparteaza folia si se coace la cuptor pana se rumeneste frumos pe toate partile
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu