sâmbătă, 30 octombrie 2010

Cosulete de rosii cu ciuperci pane umplute

inspiratie ani67 :floare: ciuperci, cascaval, sunca presata, ou, faina, pesmet, sare, ulei, cateva scobitori.
Ciupercile se curata si se rupe codita.Cascavalul si sunca se taie bucatele.

In palariile ciupercilor, se pune bucatele de cascaval de sunca si iar cascaval.


 Si apoi se unesc cate doua si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute.


Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet.

 Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile. 

Se aseaza in cosuletele de rosii pregatite pt ele.




Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket