850g biscuiti
200g zahar
50g cacao
550ml lapte
esenta rom
150g unt
1 ciocolata
nuci, stafide, alune, rahat

biscuitii i-am rupt bucatele cat mai mici
rahatul si nucile le-am tocat (cam marunt - trebuia sa le fi lasat mai mari)
am adaugat stafidele, ciocolata bucatele si cacaua

am caramelizat putin zaharul,
cand si-a schimbat zaharul culoarea am adaugat jumatate din cantitatea de unt
cand untul s-a topit am adaugat laptele si am dat cateva clocote
am luat deoparte si am adaugat amestecul de nuci, rahat.....apoi cealalta jumatate de unt
cand s-a mai racit un pic am adaugat romul, apoi biscuitii
am amestecat pt omogenizare

pe o folie (ceolofan) am presurat biscuiti maruntiti cu nuca de cocos
apoi am pus compozitia de biscuitii
am dat o forma cat mai asemanatoare salamului si am dat la frighider cateva ore

am scos, am feliat si am asezat pe o farfurie intinsa