Reteta postata de Adriana Nicoleta pe culinar.ro careia ii multumesc si pe aceasta cale
am folosit 15 lg zahar
5 lg cacao
100g frisca
120g apa
5g gelatina
se amesteca zaharul cu cacaua, apoi se adauga frisca lichida si apa
Se pun pe foc amestecand mereu pana ce incepe sa fiarba bine dupa care se lasa sa fiarba 5-10 minute amestecand in continuare,
se lasa sa se racoreasca si se adauga gelatina muiata in apa, se amesteca, apoi se pune cu lingura pe prajitura sau torturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
sfecla rosie hrean otet zahar sare apa Se ia sfecla rosie, se spala bine, se fierbe, se curata, se taie cuburi, felii sau...
-
Aceasta este cea de-a doua reteta cu care particip la concursul BLOGGOSPODINA , organizat de doamana Laura Laurentiu pe blogul dumneaei www...
-
Reteta postata de Adriana Nicoleta pe culinar.ro careia ii multumesc si pe aceasta cale am folosit 15 lg zahar 5 lg cacao 100g frisca 12...
-
Am luat de la piata un bidon de2 l de lapte dar fiindca a fost cald cand am ajuns acasa am constatat ca nu tine la fiertasa ca a ramas in ...
-
ingredientele: - 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa - 50 de grame de glucoza (miere, energizant) - 450 de grame de zahar pudra ...
-
Cum primavara se lasa asteptata, am facut ca la mine sa fie primavara, "mi-au inflorit narcisele, calele si ghioceii", asa ca i-a...
-
Cu o intarziere de o saptamana vin si eu cu tortul de ziua noastra, zi in care am inceput o noua viata impreuna....dar cu 11 ani in urma....
-
Reteta e luata de pe culinar, postata de Poca careia ii multumesc de reteta pentru blat 6 oua 200 gr zahar 30 ml apa 30 ml u...
Ce super ti-a iesit glazura!
RăspundețiȘtergeremultumesc
RăspundețiȘtergereArata minunat ! Si eu sunt incantata de aceasta glazura .
RăspundețiȘtergerece apetisant arata!! imi aminteste de glazura din copilarie... as da toti banii castigati la pariuri sportive live pentru o portie de glazura....ahhh
RăspundețiȘtergere