miercuri, 30 martie 2011

Fursecuri cu ovaz si scortisoara

Multumiri Rebecai pt reteta
Din aceasta compozitie au iesit 125 fursecuri
-2 cani fulgi de ovaz
-1 plic praf de copt
-1/2 lingurita sare
-1/2 lingurita bicarbonat
-2 lingurite scortisoara
~3 cani faina
-optional 50g ciocolata taiata bucatele si stafide

intr-un lighean se amesteca toate ingredientele (am pozat inainte de a pune ciocolata bucatele)

-250g unt
-2 cani zahar
-1 lingurita esenta de vanilie
-2 oua
-optional 50g ciocolata

intr-un alt lighean se mixeaza untul cu zaharul
se adauga ouale si se mixeaza bine
apoi ciocolata topita si esenta
compozitia obtinuta se adauga primei (cu ovaz) si se omogenizeaza bine
se pun in tava tapetata cu hartie de copt cu lingurita sau formandu-se bilute in mana
se coc la foc potrivit



 si cateva mai vesele


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket