marți, 17 mai 2011

briose floricele




  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 150ml ulei
  • 300ml lapte batut
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf copt
  • 400g faina
  • ciocolata maruntita
  • pt ornat am folosit crema ganache
  • 100g ciocolata neagra
  • 100-150 frisca

Am mixat ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt. Am adaugat uleiul si dupa ce am mixat cateva minute am adaugat si laptele batut.Au urmat faina si ciocolata maruntita.Am pus in tavi hartiile pt briose si am pus in fiecare hartie cate o lingura de compozitie la o tava si am dat la cuptor la foc potrivit. Dupa racire am ornat cu crema ganache si floricele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket