duminică, 2 ianuarie 2011

Biscuiti Truffle




Ingrediente pentru 22 bucati:

100 gr ciocolata taiata
45 gr unt
55 gr zahar praf
un varf sare
2 oua mici
esenta vanilie
100 gr faina
10 gr cacao
0,5 lingurita rasa praf de copt (nu prea mult ca sa nu crape tare biscuiteii).
90 gr zahar praf (pentru pudrat)

Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiune

Apoi adaugam pe rand cate un ou si esenta de vanilie - mixam bine.

Faina se amesteca cu cacao, un varf de sare, si praful de copt

Totul se adauga peste compozitia ciocolatoasa.


Mixam bine, acoperim vasul cu o folie si punem aluatul la frigider 2 ore.
Asa arata aluatul gata, nu curge de pe paletele mixerului:(al meu curgea un pic, de aceea mi-au iesit un pic cam lasati, dar au fost buni si asa )

Din aluatul racit se modeleaza bilutze de aproximativ 2,5 cm diametru, se tavalesc bine prin zahar praf

Se aseaza in tava pe hartie de copt, la distanta de 4 cm intre ele.

Se vor coac la 160 grade C timp de 10-15 minute - cuptor preincalzit.

Cand sunt gata, biscuitii se vor lasa 2 minute in tava, dupa care vor fi scosi si lasati sa se raceasca.
Si gata!
Se pastreaza in caserole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket