Ingrediente:
2 foi de napolitane,
300 gr de ciuperci,
300 gr carne tocata,
5 oua,
1 legatura patrunjel,
1 ceapa,
1/2 morcov,
sare,
piper,
ulei.
Preparare:
Am curatat ceapa si ciupercile, am taiat ceapa si ciupercile marunt,
Am calit morcovul dat pe razatoare si ceapa
dupa ce s-a inmuiat am adaugat ciupercile si carnea tocata si am calit impreuna , pana cand carnea s-a albit si s-a patruns
Cand s-au calit toate le-am dat deoparte sa se raceasca putin apoi am adaugat cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
Am impartit compozitia in jumatate, apoi am intins o parte pe o foaie de napolitana
si cealalta jumatate pe foaia ramasa. Am lasat sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le-am rulat si le-am dat la frigider.
Dupa o jumatate de ora le-am taiat felii de un deget grosime.
Am trecut fiecare felie prin faina,
apoi prin oua batute
si pesmet
si le-am prajit pe toate in ulei incins.
Ca salata si ornament am folosit
rosie
castravete
ridichi
salata verde
si putin morcov
si una cu sectiune
si un pic mai de aproape