ingrediente
2 piepti pui
cascaval
sunca pui
castraveti murati
morcovi fierti
usturoi
sare
piper
condimente
vin
am pus piepti de pui taiati si batuti la macerat cu sare, piper, usturoi, o cescuta de vin, apa si verdeturi uscate
Cat timp a stat sa se macereze am pregatit restul ingredientelor
am intins pe tocator cate o bucata am pus cascaval, sunca,morcov si castravete murat
bucatile de carne umplute le-am rulat strans. Apoi am prins in scobitori
sau am legat bine
ruladele cu ata (care erau mai rupte si nu le-am putut prinde in
scobitori) dupa care le-am asezat intr-o tava in care am pus cam 50 ml
ulei. Am introdus tava in cuptorul incins bine.
NU stiu dat a stat la
cuptor, ca nu am cronometrat. Cand este rumenit (mai tare sau mai
putin , dupa gust) se incearca cu un bat de chibrit
Am scos, am feliat si am servit alaturi de pireu de cartofi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
sfecla rosie hrean otet zahar sare apa Se ia sfecla rosie, se spala bine, se fierbe, se curata, se taie cuburi, felii sau...
-
Aceasta este cea de-a doua reteta cu care particip la concursul BLOGGOSPODINA , organizat de doamana Laura Laurentiu pe blogul dumneaei www...
-
Reteta postata de Adriana Nicoleta pe culinar.ro careia ii multumesc si pe aceasta cale am folosit 15 lg zahar 5 lg cacao 100g frisca 12...
-
Am luat de la piata un bidon de2 l de lapte dar fiindca a fost cald cand am ajuns acasa am constatat ca nu tine la fiertasa ca a ramas in ...
-
ingredientele: - 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa - 50 de grame de glucoza (miere, energizant) - 450 de grame de zahar pudra ...
-
Cum primavara se lasa asteptata, am facut ca la mine sa fie primavara, "mi-au inflorit narcisele, calele si ghioceii", asa ca i-a...
-
Cu o intarziere de o saptamana vin si eu cu tortul de ziua noastra, zi in care am inceput o noua viata impreuna....dar cu 11 ani in urma....
-
Reteta e luata de pe culinar, postata de Poca careia ii multumesc de reteta pentru blat 6 oua 200 gr zahar 30 ml apa 30 ml u...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu