luni, 3 ianuarie 2011

Chec de carne

Reteta postata pe culinar de Bianca-21(multumesc de reteta)
 Ingrediente: 1kg carne tocata de porc si vita, 200gr pesmet, 200gr morcovi, 1 ceapa medie,jumatate de salam, 2 catei usturoi, cimbru sau alta verdeata, dupa gusturi, 2 linguri ketchup, 3 oua, 2 linguri unt, sare, piper.

Taiem morcovii si ceapa marunt si ii punem la calit cu ulei (puteti adauga si dovlecei, ceapa verde sau ciuperci)
Apoi adaugam salamul taiat bucatele, usturoiul taiat marunt si cimbru
Carnea se amesteca cu ketchup, oua si pesmet
Adaugam legumele calite
Si punem compozitia intr-o forma de chec, apoi ungem cu o lingura unt moale. Coacem la 175°C circa 30 minute apoi scoatem forma afara si ungem compozitia cu cealalta lingura de unt.
Dupa alte 30 minute e gata, o rasturnam pe un servet
sectiunea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog