sâmbătă, 2 iulie 2011

Papricas cu oase de porc




Ingrediente:
1kg oase porc (am avut garf) (oparite in apa clocotita ~5 minute)
1,5kg cartofi albi tocati cuburi
3 cepe
2 morcovi taiati rondele
1 pahar bulion rosii
1 lingura boia de ardei dulce
3 linguri ulei
1 catel  usturoi
2 foi dafin
sare
piper
apa fierbinte
patrunjel

Am calit in ulei incins ceapa cu o lingurita de sare pana a devenit sticloasa, apoi am adaugat boia de ardei amestecand repede.

Am adaugat oasele, foile de dafin si am complectat cu apa fierbinte cat sa-i acopere

Am lasat sa fiarba la foc mic si cand a fost aproape fiarta carnea am adaugat si morcovul si am lasat sa fiarba bine. Cand oasele au fost bine fierte le-am scos pe o farfurie lasandu-le sa se raceasca.

In oala am adaugat cartofii avand grija ca apa sa ii acopere

Am dezosat carnea de pe oase si am adaugat-o in oala

Cand cartofii au fost aproape fierti am adaugat usturoiul pisat si bulionul

Am lasat sa fiarba pana au fiert bine cartofii devenind sfarmiciosi, apoi am potrivit gustul cu sare si piper.

Am servit alaturi de o salata de varza proaspata presarand deasupra patrunjel proaspat.















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket