
Ingrendiente:
10 ardei grasi
10 cartofi potriviti
4-5 oua (eu am pus un ou caci deja se mancase prea multe oua si era seara)
branza telemea dupa preferinta (eu am pus doar cat mai aveam in casa)
verdeturi proaspat tocate
Fierbem cartofii, ii curatam si-i dam pe raszatoarea cu ochiuri mari sau ii zdrobim nu foarte fin, adaugam oul, branza, verdeturile

si amestecam .

Taiem ardeii in jumatate , scoatem cotorul si semintele

si ii umplem cu amestecul de cartofi.
Punem putin ulei intr-o tava , apoi ardeii umpluti

si coacem la temperatura inalta
cand sunt aproape gata radem cascaval pe ei

si ii mai lasam sa se rumeneasca un pic (am cam trecut peste faza asta)

si sectiune

Se pot servi cu putin sos de usturoi. Sunt excelenti !
eu i-am servit asa simpli
Pofta buna!
Multumesc pentru reteta. Arata fabulos. Abia astept sa o incerc.
RăspundețiȘtergere