luni, 3 ianuarie 2011

Friptura cu legume

Ingrediente
  • 6 felii de cotlet cu os
  • 1l apa rece + 2 morcovi + 1 praz + 8 catei de usturoi+1pastarnac+cateva fasii de ardei copti+1 vanata coapta
Am condimentat carnea cu: sare, piper, putina nucsoara si maghiran 
in tava am pus legumele taiate
am pus carnea peste legume si am introdus in cuptor
dupa 1h de stat la 180°C, am scos tava din cuptor
am intors carnea, apoi am bagat-o iar la cuptor avind grija sa ridic temp. acestuia la 200°C
cand a fost gata am scos bucatile de carne si legumele din tava le-am mixat formand un sos mai gros pe care l-am pus pe friptura

Am servit alaturi de pireu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket