ingredientele:
- 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa
- 50 de grame de glucoza (miere, energizant)
- 450 de grame de zahar pudra (din care 5 %amidon)
- esenta de vanilie
am pus la hidratat gelatina, apoi am dizolvat-o (un pic deasupra focului)
am pus si energizantul si am amestecat pana a devenit lichida compozitia
siropul rezultat l-am turnat in gaura facuta in zahar
am amestecat cu lingura si cand nu s-a mai putut cu lingura, am framantat cu mana
pana nu se mai lipea si a devenit ca o plastelina buna de modelat
cateva ornamente facute cu pasta de zahar
marți, 8 martie 2011
Ornamente primavara
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Postări populare
-
sfecla rosie hrean otet zahar sare apa Se ia sfecla rosie, se spala bine, se fierbe, se curata, se taie cuburi, felii sau...
-
Aceasta este cea de-a doua reteta cu care particip la concursul BLOGGOSPODINA , organizat de doamana Laura Laurentiu pe blogul dumneaei www...
-
Reteta postata de Adriana Nicoleta pe culinar.ro careia ii multumesc si pe aceasta cale am folosit 15 lg zahar 5 lg cacao 100g frisca 12...
-
Am luat de la piata un bidon de2 l de lapte dar fiindca a fost cald cand am ajuns acasa am constatat ca nu tine la fiertasa ca a ramas in ...
-
ingredientele: - 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa - 50 de grame de glucoza (miere, energizant) - 450 de grame de zahar pudra ...
-
Cum primavara se lasa asteptata, am facut ca la mine sa fie primavara, "mi-au inflorit narcisele, calele si ghioceii", asa ca i-a...
-
Cu o intarziere de o saptamana vin si eu cu tortul de ziua noastra, zi in care am inceput o noua viata impreuna....dar cu 11 ani in urma....
-
Reteta e luata de pe culinar, postata de Poca careia ii multumesc de reteta pentru blat 6 oua 200 gr zahar 30 ml apa 30 ml u...