luni, 3 ianuarie 2011

Cas carne

Ingrediente:

800 gr carne de porc mai grasa, 2 oua, 4 catei de usturoi, 2 lingurite de sare, 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant), 2 lingurite de boia dulce de ardei, 2 lingurite de cimbru uscat, 2 linguri de parmezan ras.

Procedeu:

0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade

1. Se toaca bine ingredientele impreuna,
se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei
Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca
Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec,(tava mea nefiind antiaderenta am pus hartie de copt) pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor
Lasati la cuptor timp de 1h 30' .
Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket