Ingredientele pentru o portie:
- 2 oua
- 1 cana zahar
- 1/2 cana lapte
- 1/2 cana ulei
- 2 cani faina
- 1 plic praf de copt
- cacao, pentru efectul marmorat
Totul decurge foarte repede:
- se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul:
- se mixeaza putin:
- se adauga laptele si uleiul... eu le-am pus pe amandoua deodata
- si faina cu praful de copt:
Se toarna apoi aluatul in forma de chec, lasand putin aluat deoparte pentru a-l amesteca cu cacao ( o lingura), sau in tava pt a-l transforma in prajitura punand diverse frunte sau se pot aduce si alte imbunatatiri
aici varianta cu visine
l-am transformat in tren iar restul l-am taiat feliute



aici am inlocuit laptele cu iaurt si am pus piersici in el dupa ce l-am pus in tava
a iesit fff bun si asa


si binenteles ca l-am facut de multe ori fara a-l mai poza
si nu stiu de cate ori l-am folosit ca blat de tort
E fff bun indiferent cum e facut
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu