Ingrediente:
2 foi de napolitane,
300 gr de ciuperci,
300 gr carne tocata,
5 oua,
1 legatura patrunjel,
1 ceapa,
1/2 morcov,
sare,
piper,
ulei.
Preparare:
Am curatat ceapa si ciupercile, am taiat ceapa si ciupercile marunt,
Am calit morcovul dat pe razatoare si ceapa
dupa ce s-a inmuiat am adaugat ciupercile si carnea tocata si am calit impreuna , pana cand carnea s-a albit si s-a patruns
Cand s-au calit toate le-am dat deoparte sa se raceasca putin apoi am adaugat cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
Am impartit compozitia in jumatate, apoi am intins o parte pe o foaie de napolitana
si cealalta jumatate pe foaia ramasa. Am lasat sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le-am rulat si le-am dat la frigider.
Dupa o jumatate de ora le-am taiat felii de un deget grosime.
Am trecut fiecare felie prin faina,
apoi prin oua batute
si pesmet
si le-am prajit pe toate in ulei incins.
Ca salata si ornament am folosit
rosie
castravete
ridichi
salata verde
si putin morcov
si una cu sectiune
si un pic mai de aproape
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu