miercuri, 1 iunie 2011

Ghiveci cu pulpe de gaina



Imagine Atasata
2 pulpe gaina
4 cepe
3 ardei
3 morcovi
4 dovlecei
1 borcan fasole verde
1 varza
1,5 kg cartofi
1 pahar orez
1 ceasca bulion
sare
piper

Am pregatit ingredientele tocandu-le pe fiecare

Imagine Atasata

am inflorit putin (nu de tot) orezul

am calit dovleceii,

Imagine Atasata

Imagine Atasata

apoi am pornit ghiveciul in felul urmator:

Am pus carnea cu putin ulei pe foc, am lasat sa sfaraie putin,

Imagine Atasata

apoi am adaugat ceapa si morcovul

Imagine Atasata

Imagine Atasata

iar dupa cateva minute (dupa ce s-a calit un pic ceapa) am adaugat si ardeii si fasolea



 Imagine micsorata 76%
Imagine Atasata
2592 x 1944 (713.62k)


am lasat sa fiarba si cand erau aprope fierte am adaugat cartofii si varza

Imagine Atasata

Imagine Atasata


dupa ce am fiert si cartofii am adaugat dovlecelul calit si orezul

Imagine Atasata

si dupa cateva minute bulionul si am potrivit gustul

Imagine Atasata

Am facut cate o painica pt fiecare, am taiat capac, am scos din miez si am pus ghiveciul in paine si am servit cu salata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Mie imi place mult ghiveciul si il consider o mancare plina de vitamine



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket