2 pulpe gaina
4 cepe
3 ardei
3 morcovi
4 dovlecei
1 borcan fasole verde
1 varza
1,5 kg cartofi
1 pahar orez
1 ceasca bulion
sare
piper
Am pregatit ingredientele tocandu-le pe fiecare
am inflorit putin (nu de tot) orezul
am calit dovleceii,
apoi am pornit ghiveciul in felul urmator:
Am pus carnea cu putin ulei pe foc, am lasat sa sfaraie putin,
apoi am adaugat ceapa si morcovul
iar dupa cateva minute (dupa ce s-a calit un pic ceapa) am adaugat si ardeii si fasolea
am lasat sa fiarba si cand erau aprope fierte am adaugat cartofii si varza
dupa ce am fiert si cartofii am adaugat dovlecelul calit si orezul
si dupa cateva minute bulionul si am potrivit gustul
Am facut cate o painica pt fiecare, am taiat capac, am scos din miez si am pus ghiveciul in paine si am servit cu salata
Mie imi place mult ghiveciul si il consider o mancare plina de vitamine
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu