3 oua
200g zahar
150ml ulei
200ml nectar piersici
1 plic zahar vanilat
1 plic praf copt
1 plic budinca de capsuni
300g faina
100g ciocolata neagra
pt ornat am folosit crema de ciocolata 'ole' si ornamente pasta de zahar
(din aceasta copozitie mi-au iesit 24 bucati)
Am mixat ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt.

Am adaugat uleiul si dupa ce am mixat cateva minute am adaugat si nectarul de piersici.

Au urmat budinca si faina si apoi ciocolata maruntita.

Am pus in tavi hartiile pt briose si am pus in fiecare hartie cate o lingura de compozitie la o tava

si la alta tava am pus intai o lingura de mar calit apoi lingura de compozitie.


asa aratau cele fara mar

si asa cele cu mar

imbracate cu crema de ciocolata

si adaugate ornamentele (pregatite dinainte)


Si platoul cu bunatati

si sectiunea

Calde le-am uns cu crema de ciocolata si am adaugat ornamentele