Ingrediente
2 oua, 200 gr zahar, 200 ml ulei, 300 ml iaurt,, 1/2 lingurita sare ( rasa), sucul si coaja de la o lamaie, 400 gr faina, 1 si 1/2 plic praf de copt, afine (Optional)
Mod de preparare
Intr-un castron se pun ouale intregi impreuna cu zaharul si mixam. Dupa ce am batut bine ouale cu zaharul, inglobam si uleiul, cate putin, apoi adaugam iaurtul, sarea, afinele, sucul si coaja de la lamaie. In continuare, separat amestecam faina cu praful de copt, si apoi o incorporam usor in compozitie. Compozitia trebuie sa arate destul de groasa. Apoi pregatim formele pentru briose. am pus cam cate o lingura in fiecare forma. Tava cu briose am introdus-o in cuptorul incins la 175 grade, pentru aproximativ 30-35 min.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
sfecla rosie hrean otet zahar sare apa Se ia sfecla rosie, se spala bine, se fierbe, se curata, se taie cuburi, felii sau...
-
Aceasta este cea de-a doua reteta cu care particip la concursul BLOGGOSPODINA , organizat de doamana Laura Laurentiu pe blogul dumneaei www...
-
Reteta postata de Adriana Nicoleta pe culinar.ro careia ii multumesc si pe aceasta cale am folosit 15 lg zahar 5 lg cacao 100g frisca 12...
-
Am luat de la piata un bidon de2 l de lapte dar fiindca a fost cald cand am ajuns acasa am constatat ca nu tine la fiertasa ca a ramas in ...
-
ingredientele: - 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa - 50 de grame de glucoza (miere, energizant) - 450 de grame de zahar pudra ...
-
Cum primavara se lasa asteptata, am facut ca la mine sa fie primavara, "mi-au inflorit narcisele, calele si ghioceii", asa ca i-a...
-
Cu o intarziere de o saptamana vin si eu cu tortul de ziua noastra, zi in care am inceput o noua viata impreuna....dar cu 11 ani in urma....
-
Reteta e luata de pe culinar, postata de Poca careia ii multumesc de reteta pentru blat 6 oua 200 gr zahar 30 ml apa 30 ml u...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu