marți, 4 martie 2014

Briose flori primavara

Ingrediente
2 oua, 200 gr zahar, 200 ml ulei, 300 ml iaurt,, 1/2 lingurita sare ( rasa), sucul si coaja de la o lamaie, 400 gr faina, 1 si 1/2 plic praf de copt, afine (Optional)
Mod de preparare
Intr-un castron se pun ouale intregi impreuna cu zaharul si mixam. Dupa ce am batut bine ouale cu zaharul, inglobam si uleiul, cate putin, apoi adaugam iaurtul, sarea, afinele, sucul si coaja de la lamaie. In continuare, separat amestecam faina cu praful de copt, si apoi o incorporam usor in compozitie. Compozitia trebuie sa arate destul de groasa. Apoi pregatim formele pentru briose. am pus cam cate o lingura in fiecare forma. Tava cu briose am introdus-o in cuptorul incins la 175 grade, pentru aproximativ 30-35 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Arhivă blog

Photobucket