- Avem nevoie de
- mere(cat e circumferinta cratitei voastre ca ele se pun intregi),
- putin gem sau dulceata de care doriti ca sa le umplem (eu am folosit dulceata de coaja de pepene),
- zahar,
- scortisoara,
- unt,
- lamaie
- pt. blat de pandispan
- 6 oua,
- 6 linguri de faina alba,
- esenta de vanilie
Le dam la coptorul preincalzit la foc potrivit,exact cat ne ia sa pregatim blatul de pandispan.Batem spuma 6 albuse cu 6 linguri de zahar
Adaugam tot batand si galbenusele cate unul,coaja rasa de lamaie si esenta,si apoi cu lingura de lemn de sus in jos incorporam 6 linguri de faina...
Turnam aluatul deasupra si sucim de cratita ca la sarmale ca sa intre blat bine peste tot printre mere...
Rasturnam tortul.
Imbracam in frisca, dar eu avand ramasa niste pasta de ciocolata am folosit-o la imbracarea acestui tort.
yumy! tare bun poate fi! o zi frumoasa sa aveti!
RăspundețiȘtergeremultumesc
RăspundețiȘtergereE f bun dar copiilor mei nu prea le plac merele coapte