luni, 1 noiembrie 2010
Briose animate si inflorate
3 oua
200g zahar
150ml ulei
200ml nectar piersici
1 plic zahar vanilat
1 plic praf copt
1 plic budinca de capsuni
300g faina
100g ciocolata neagra
pt ornat am folosit crema de ciocolata 'ole' si ornamente pasta de zahar
(din aceasta copozitie mi-au iesit 24 bucati)
Am mixat ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt.
Am adaugat uleiul si dupa ce am mixat cateva minute am adaugat si nectarul de piersici.
Au urmat budinca si faina si apoi ciocolata maruntita.
Am pus in tavi hartiile pt briose si am pus in fiecare hartie cate o lingura de compozitie la o tava
si la alta tava am pus intai o lingura de mar calit apoi lingura de compozitie.
asa aratau cele fara mar
si asa cele cu mar
imbracate cu crema de ciocolata
si adaugate ornamentele (pregatite dinainte)
Si platoul cu bunatati
si sectiunea
Calde le-am uns cu crema de ciocolata si am adaugat ornamentele
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Postări populare
-
sfecla rosie hrean otet zahar sare apa Se ia sfecla rosie, se spala bine, se fierbe, se curata, se taie cuburi, felii sau...
-
Aceasta este cea de-a doua reteta cu care particip la concursul BLOGGOSPODINA , organizat de doamana Laura Laurentiu pe blogul dumneaei www...
-
Reteta postata de Adriana Nicoleta pe culinar.ro careia ii multumesc si pe aceasta cale am folosit 15 lg zahar 5 lg cacao 100g frisca 12...
-
ingredientele: - 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa - 50 de grame de glucoza (miere, energizant) - 450 de grame de zahar pudra ...
-
Am luat de la piata un bidon de2 l de lapte dar fiindca a fost cald cand am ajuns acasa am constatat ca nu tine la fiertasa ca a ramas in ...
-
Cum primavara se lasa asteptata, am facut ca la mine sa fie primavara, "mi-au inflorit narcisele, calele si ghioceii", asa ca i-a...
-
Cu o intarziere de o saptamana vin si eu cu tortul de ziua noastra, zi in care am inceput o noua viata impreuna....dar cu 11 ani in urma....
-
Reteta e luata de pe culinar, postata de Poca careia ii multumesc de reteta pentru blat 6 oua 200 gr zahar 30 ml apa 30 ml u...