Ai nevoie de;
-500g ceapa
-500g morcovi
-3 kg gogosari
-1,300 kg peste
-350 ml ulei
-500ml suc de rosii( sau un borcan pasta de rosii care va fi diluata)
-sare neiodata
-piper
-foi de dafin
Se toaca ceapa si morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Se calesc in uleiul incins. Se adauga putina apa, se inabusa pana fierb.
Se dau prin masina gogosarii copti curatati.Se adauga peste ceapa si morcov.
Pestele se fierbe, se dezoseaza si se da prin masina. se adauga celorlalte ingrediente in tuci (cratita sau in ce facetio zacusca)
Se adauga sucul de rosii.
Se condimenteaza cu sare si mirodenii si se tine la fiert pana scade (se ridica uleiul).
Se pune in borcane si se baga in paturi pana la racire.
Cine nu e sigur de aceasta sterilizare poate sa mai fiarba a doua zi borcanele in bain marine un sfert de ora.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
sfecla rosie hrean otet zahar sare apa Se ia sfecla rosie, se spala bine, se fierbe, se curata, se taie cuburi, felii sau...
-
Aceasta este cea de-a doua reteta cu care particip la concursul BLOGGOSPODINA , organizat de doamana Laura Laurentiu pe blogul dumneaei www...
-
Reteta postata de Adriana Nicoleta pe culinar.ro careia ii multumesc si pe aceasta cale am folosit 15 lg zahar 5 lg cacao 100g frisca 12...
-
Am luat de la piata un bidon de2 l de lapte dar fiindca a fost cald cand am ajuns acasa am constatat ca nu tine la fiertasa ca a ramas in ...
-
ingredientele: - 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa - 50 de grame de glucoza (miere, energizant) - 450 de grame de zahar pudra ...
-
Cum primavara se lasa asteptata, am facut ca la mine sa fie primavara, "mi-au inflorit narcisele, calele si ghioceii", asa ca i-a...
-
Cu o intarziere de o saptamana vin si eu cu tortul de ziua noastra, zi in care am inceput o noua viata impreuna....dar cu 11 ani in urma....
-
Reteta e luata de pe culinar, postata de Poca careia ii multumesc de reteta pentru blat 6 oua 200 gr zahar 30 ml apa 30 ml u...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu