Ingrediente:
- 400 grame oase de porc
- 2 morcovi
- 3 cartofi potriviti
- 1 ardei gras rosu
- 1 telina mica
- 1 pastarnac
- 1 cana suc de rosii sau 1 conserva rosii in bulion
- 1 cana de bors
- 1 legatura patrunjel
- sare si piper
Pentru inceput spalam oasele de porc si
le punem la fiert in apa cu sare. Cand carnea isi lasa spuma avem grija
sa o indepartam.
Intre timp curatam legumele, le taiem cubulete si le
adaugam la ciorba. Tocam coditele de la patrunjel si le adaugam si pe
acestea ...lasam sa fiarba.
Cand legumele sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu piper si sare dupa gust. Punem in ciorba un ou batut, mai lasam sa fiarba 10 minute si turnam borsul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu