E o mancare foarte simplu de facut si gustoasa ....
Ingrediente
- 6 bucati de pulpa pui
- 12 cartofi mici
- 6 catei de usturoi
- condimente pentru carnea de pui
- sare
- piper
- marar
- ulei
Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala si se taie in sferturi. E indicat sa fie mai mici pentru ca se pregatesc mai repede. Se tin in apa rece pana pregatim restul ingredientelor. Pulpele de pui se ung cu putin ulei , apoi se condimenteaza. Cartofii se scurg de apa si se pun pe un prosop ca sa fie bine uscati. Se pun intr+un castron, se dau cu putin ulei, cu sare, piper si marar (eu am avut uscat).Se tapeteaza tava de cuptor cu hartie de copt unsa si ea cu putin ulei, apoi se pun cartofii, carnita si cateii de usturoi curatati dar intregi. Se stropeste totul cu putin ulei, apoi se da tava la cuptor pana ce se rumeneste totul frumos. Se mai intorc cartofii si carnita cu o paleta in timpul prepararii din cand in cand.
Noi am servit cu mujdei de usturoi si mamaliga
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu