sfecla rosie
hrean
otet
zahar
sare
apa
Se ia sfecla rosie, se spala bine, se fierbe, se curata, se taie cuburi, felii sau batoane.
Se aseaza in borcan si deasupra se pune o lingurita sau lingura dupa preferinta, de hrean dat pe razatoarea cu ochiuri mici
Solutia:
-o parte otet
-2 parti apa
-1 lingura de sare la litru de lichid
-2 linguri de zahar la litru de lichid
Se fierbe pana se topesc sarea si zaharul si se toarna fierbinte peste sfecla.
Se inchid ermetic si se pun in paturi pana la racirea completa, apoi se pun in camara.
alaturi de niste cartofi prajiti
Nu se fierbe????
RăspundețiȘtergereabia acum am vazut intrebarea
RăspundețiȘtergerese pare ca am omis sa scriu dar sfecla fiarta se taie....
Se poate realiza reteta cu toate semipreparatele crude adaugate in borcane, borcanele inchise ermetic si date la cuptor 20 minute dupa ce apar primele bule de fierbere in borcan. Iese delicioase, parca atunci facute, cu gust de proaspat.
RăspundețiȘtergereLa cuptorul cu mocrounde?
Ștergeremultumim de reteta; buna de incercat
RăspundețiȘtergereSE POATE DA SI PE RAZATOARE SAU ?
RăspundețiȘtergerecred ca da; eu de obicei o dau pe razatoare atunci cand o fac s-o mananc imediat
RăspundețiȘtergere